Hvad sker der?

Hos Soft Talk arrangerer vi åbne foredrag, som alle kan deltage i. Som du givet ved, har regeringen siden den 11. marts 2020 vedtaget en række forholdsregler for vores færden og hverdag i Danmark på grund af corona-virus. Ingen ved lige nu, hvor længe vi kommer til at leve i en sundhedsmæssig undtagelsestilstand. Imens skal vi passe godt på os selv og hinanden.

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og påbud. Da meldingerne fra myndighederne skifter løbende, er mange i tvivl om, hvad der sker og hvordan vi skal forholde os. Vi afventer som alle andre løbende udmeldinger om vilkår og forudsætninger for, hvad vi må og skal for at alle skal være trygge.

Status lige nu er, at kulturelle arrangementer med siddende deltagere, der vender ansigtet samme vej, må afholdes med op til 500 deltagere. Der skal overholdes afstandskrav, hvilket vil sige enten en meter til sidemanden fra næsetip til næsetip eller ved faste stolerækker én tom stol, medmindre man er fra samme husstand/gruppe, i så fald må man sidde ved siden af hinanden uden afstand. Samtidig skal der være 2 kvadratmeter pr. person i lokalet. Derudover skal der naturligvis være rengjort, håndsprit tilgængelig, hygiejneanvisninger, m.m., ligesom det er et krav at anvende mundbind, indtil man sidder ned. Vi er i dialog med vores samarbejdspartnere om det sundhedspraktiske i forbindelse med hvert enkelt arrangement, så vi er sikre på at følge anbefalingerne og kunne levere trygge rammer.

Flytning af arrangementer

I foråret valgte vi på grund af forsamlingsforbudet at flytte en række arrangementer – samme foredrag, samme billet, blot ny dato. Hver billetkøber har fået tilsendt en email med information om flytningen – den sendt til samme email-adresse, som billetten er købt fra. Hvis du ikke har set mailen i din indbakke, så tjek gerne dit spam-filter – desværre oplever vi, at visse spam-filtre er indstillet på en måde, så de sorterer en besked fra os fra som ‘uønsket’. Ellers kontakt os på info@softtalk.dk eller 70701787.

Flytning af arrangementer:

“Sundhed, selvværd og livskriser” med Lisbeth Zornig Andersen:

Ringsted den 27.5. er flyttet til den 2.11.
Slagelse Teater den 8. juni er flyttet til den 3.11.
Randers den 18.5. er flyttet til den 16.11.

Vi kontakter dig med en velkomstmail med praktiske oplysninger om arrangementet en uge før afholdelse.

Sundhedsmyndighederne anbefaler personer i risikogruppen for corona-virus om at holde sig væk fra større forsamlinger. Der følger dog ingen økonomisk kompensation med anbefalingen. I forbindelse med foredraget “Sundhed, selvværd og livskriser” tilbyder vi derfor mulighed for, at du kan konvertere din billet til den digitale online-version af foredraget, som du kan se fra en computer hjemme. Den digitale udgave af foredraget er en forlænget version på 3,5 time i 7 afsnit, som du kan se i dit eget tempo, pause undervejs, spole tilbage eller se helt om igen, hvis du vil og når du vil, så mange gange du vil. Det tilbyder vi også, hvis du bare er utryg. Du kan læse mere om den digitale version af foredraget her. Hvis du foretrækker dette alternativ i stedet for det fysiske foredrag, så send en mail til info@softtalk.dk med dit billet-nummer og en besked om, at du ønsker at bytte din billet.

Corona-situationen ændrer sig løbende og skaber usikkerhed, hvilket betyder, at vi oplever et stort kommunikationspres. Hvis du står med spørgsmål, så vær sød at have tålmodighed, vi informerer dig så snart vi kan om ændringer i forbindelse med vores arrangementer.

Hvis du ikke løbende vil tjekke her på siden, så kan du abonnere på vores nyhedsbrev – vi sender dig opdateringer, så snart vi har dem: Nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din forståelse, og pas godt på dig og dine derude.