Hvad sker der?

Hos Soft Talk arrangerer vi åbne foredrag, som alle kan deltage i. Som du givet ved, har regeringen siden den 11. marts 2020 vedtaget en række forholdsregler for vores færden og hverdag i Danmark på grund af corona-virus. Ingen ved lige nu, hvor længe vi kommer til at leve i en sundhedsmæssig undtagelsestilstand. Imens skal vi passe godt på os selv og hinanden.

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og påbud. Da meldingerne fra myndighederne skifter løbende, er mange i tvivl om, hvordan man skal forholde sig lige nu. Vi følger løbende myndighedernes udmeldinger om forholdsregler og krav for at vi alle skal være trygge.

Status lige nu er, at kulturelle arrangementer med siddende deltagere, der vender ansigtet samme vej, må afholdes med op til 500 deltagere i visse dele af landet, men ikke andre. Hvor det er tilladt, skal der overholdes afstandskrav, hvilket vil sige enten en meter til sidemanden fra næsetip til næsetip eller ved faste stolerækker én tom stol – medmindre man er fra samme husstand/gruppe, i så fald må man sidde ved siden af hinanden uden afstand. Samtidig skal der være 2 kvadratmeter pr. person i lokalet. Derudover skal der naturligvis være rengjort og afsprittet, der skal være håndsprit tilgængeligt, hygiejneanvisninger, m.m., ligesom det er et krav at anvende mundbind i alle offentligt tilgængelige lokaler, indtil man sidder ned. Vi er i dialog med vores samarbejdspartnere om det sundhedspraktiske i forbindelse med hvert enkelt arrangement, så vi er sikre på at følge anbefalingerne og kunne levere trygge rammer.

Flytning af arrangementer

Vi har været nødsaget til at flytte eller aflyse en række arrangementer. I forbindelse med de flyttede arrangementer gælder samme billet, blot på den nye dato. Hver billetkøber har fået tilsendt en email med information om flytningen og tilbudt refundering, hvis den nye dato ikke passer. Denne orientering er sendt til samme email-adresse, som billetten er købt fra. Hvis du ikke har set mailen i din indbakke, så tjek gerne dit spam-filter – desværre oplever vi, at visse spam-filtre er indstillet på en måde, så de sorterer en besked fra os fra som ‘uønsket’. Ellers kontakt os på info@softtalk.dk eller 70701787 for at tjekke status.

Flytning eller aflysning af arrangementer:

“Sundhed, selvværd og livskriser” med Lisbeth Zornig Andersen:

Thisted Musikteater den 26. oktober er flyttet til den 1. marts, 2021
Lemvig Kulturcenter den 27. oktober er flyttet til den 3. marts, 2021
Skive Kulturcenter Limfjord den 25. november er flyttet til den 27. maj, 2021

Vi kontakter dig med en velkomstmail med praktiske oplysninger om arrangementet en uge før afholdelse.

Sundhedsmyndighederne anbefaler personer i risikogruppen for corona-virus om at holde sig væk fra større forsamlinger. Der følger dog ingen økonomisk kompensation med anbefalingen. I forbindelse med foredraget “Sundhed, selvværd og livskriser” tilbyder vi derfor mulighed for, at du kan konvertere din billet til den digitale online-version af foredraget, som du kan se fra en computer hjemme. Den digitale udgave af foredraget er en forlænget version på 3,5 time i 7 afsnit, som du kan se i dit eget tempo, pause undervejs, spole tilbage eller se helt om igen, hvis du vil og når du vil, så mange gange du vil. Det tilbyder vi også, hvis du bare er utryg. Du kan læse mere om den digitale version af foredraget her. Hvis du foretrækker dette alternativ i stedet for det fysiske foredrag, så send en mail til info@softtalk.dk med dit billet-nummer og en besked om, at du ønsker at bytte din billet.

Corona-situationen ændrer sig løbende og skaber usikkerhed om rammer og vilkår, og det betyder, at vi periodevis oplever et stort kommunikationspres. Hvis du står med spørgsmål, så vær sød at have tålmodighed, vi informerer dig så snart vi kan om ændringer i forbindelse med vores arrangementer.

Hvis du ikke løbende vil tjekke her på siden, så kan du abonnere på vores nyhedsbrev – vi sender dig opdateringer, så snart vi har dem: Nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din forståelse, og pas godt på dig og dine derude.