Hvad sker der?

Hos Soft Talk arrangerer vi åbne foredrag, som alle kan deltage i. Som du givet ved, har regeringen siden den 11. marts 2020 vedtaget en række begrænsende forholdsregler for vores færden og hverdag i Danmark på grund af corona-virus. Ingen ved lige nu, hvor længe vi kommer til at leve med begrænsninger.

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og påbud om forholdsregler og krav for at vi alle skal være trygge.

Status er fra 1. august, at arrangementer med siddende deltagere må afholdes, forudsat der er 1 meters afstand eller én ledig plads (ved faste rækker) mellem deltagerne, medmindre man i forvejen har kontakt til hinanden (man må altså sidde ved siden af hinanden, hvis man følges ad).

Der er ikke krav om fremvisning af coropas ved arrangementer med færre end 500 deltagere, hvilket omfatter alle Soft Talks arrangementer.

Det er frivilligt, om man vil anvende mundbind indendørs.

Så snart vi modtager nye informationer fra myndighederne, opdaterer vi denne hjemmeside med anvisninger.

Flytning af arrangementer

På grund af de skiftende retningslinjer for kulturelle arrangementer, har vi været nødsaget til at flytte en række planlagte arrangementer. I forbindelse med de flyttede arrangementer gælder samme billet som til det oprindelige arrangement, blot på den nye dato.

Hver billetkøber har fået tilsendt en email med information om flytningen. Hvis den nye dato er ubelejlig, kan billetten refunderes. Hvis det pågældende foredrag er tilgængeligt i en digital version, kan billetten byttes til et digitalt foredrag, man kan se hjemme.

Orientering om flytning og eventuelle andre ændringer bliver sendt til samme email-adresse, som billetten er købt med. Vær opmærksom på, at visse email systemers spam-filtre er indstillet på en måde, så en besked fra os kan blive sorteret fra som ‘uønsket’. Det betyder, at du ikke ser den i din indbakke, men skal finde den i bakken for ‘spam’ eller ‘uønsket mail’.

Ellers kontakt os på info@softtalk.dk eller 70701787 for at tjekke status på det arrangement, du interesserer dig for.

Flytning af arrangementer:

“Sundhed, selvværd og livskriser” med Lisbeth Zornig Andersen:

Sønderborg Teater den 24. februar er flyttet til den 19. august, 2021
Haderslev Harmonien er flyttet fra den 4. marts til den 23. august, 2021

Vi kontakter dig med en velkomstmail med praktiske oplysninger om arrangementet omkring en uge før afholdelse.

Du finder en oversigt over foredrag med Lisbeth Zornig her.

Tryghedsgaranti. I forbindelse med foredraget “Sundhed, selvværd og livskriser” og “Sund og glad hele livet – om kroppens skraldemænd og skytsengle” tilbyder vi en mulighed for, at du kan konvertere din billet til den digitale version af foredraget, som du kan se fra en computer hjemme når du vil, hvis du på dagen er utryg ved at deltage eller på anden måde forhindret. Den digitale udgave af foredraget er en forlænget version på 3,5 time i 7 afsnit, som du kan se i dit eget tempo, pause undervejs, spole tilbage eller se helt om igen, hvis du vil og når du vil, lige så mange gange du vil. Du kan læse mere om de digitale version af foredraget her (når tilgængeligt).

Hvis du foretrækker dette alternativ i stedet for det fysiske foredrag, så send en mail til info@softtalk.dk med dit billet-nummer og en besked om, at du ønsker at bytte din billet – senest på selve dagen for afholdelse af det fysiske foredrag.

Hvis du ikke løbende vil tjekke her på siden, så kan du abonnere på vores nyhedsbrev – vi sender dig opdateringer, så snart vi har dem: Nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din forståelse, og pas godt på dig og dine derude.