Hvad sker der?

Hos Soft Talk arrangerer vi åbne foredrag, som alle kan deltage i. Som du givet ved, har regeringen siden den 11. marts 2020 vedtaget en række begrænsende forholdsregler for vores færden og hverdag i Danmark på grund af corona-virus.

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og påbud om forholdsregler og krav for at vi alle skal være trygge.

Status er fra den 1. september 2021, at der ikke længere er særlige sundhedsmæssige krav i forbindelse med forsamlinger. Det betyder, at der ikke er afstandskrav, at der ikke er krav om fremvisning af coronapas, og at det er frivilligt, om man vil anvende mundbind. Vi opfordrer desuagtet deltagere ved sygdom eller med symptomer om at afholde sig fra deltagelse af hensyn til andre, uanset at man er vaccineret eller testet immun, at alle overholder god hygiene-standard, ligesom det selvfølgelig er helt OK at anvende mundbind, hvis man vil og føler sig tryg ved det.

Flytning af arrangementer

På grund af de skiftende retningslinjer for kulturelle arrangementer, har vi været nødsaget til at flytte en række planlagte arrangementer. I forbindelse med de flyttede arrangementer gælder samme billet som til det oprindelige arrangement, blot på den nye dato.

Hver billetkøber har fået tilsendt en email med information om flytningen. Hvis den nye dato er ubelejlig, kan billetten refunderes. Hvis det pågældende foredrag er tilgængeligt i en digital version, kan billetten byttes til et digitalt foredrag, man kan se hjemme.

Orientering om flytning og eventuelle andre ændringer bliver sendt til samme email-adresse, som billetten er købt med. Vær opmærksom på, at visse email systemers spam-filtre er indstillet på en måde, så en besked fra os kan blive sorteret fra som ‘uønsket’. Det betyder, at du ikke ser den i din indbakke, men skal finde den i bakken for ‘spam’ eller ‘uønsket mail’.

Ellers kontakt os på info@softtalk.dk eller 70701787 for at tjekke status på det arrangement, du interesserer dig for.

Du finder en oversigt over aktuelle foredrag med Lisbeth Zornig her. Hvis du ikke løbende vil tjekke her på siden, så kan du abonnere på vores nyhedsbrev – vi sender dig opdateringer, så snart vi har dem: Nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din forståelse.