Hvad sker der?

Hos Soft Talk arrangerer vi åbne foredrag, som alle kan deltage i. Som du givet ved, har regeringen siden den 11. marts 2020 indført skiftende regler, der begrænser vores færden og forsamlingsmuligheder på grund af corona-virus.

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og påbud om forholdsregler og krav til forsamlinger for at vi alle skal være trygge.

Reglerne ændrer sig løbende. Vi kommunikerer til hver enkelt billetkøber forud for et arrangement om de gældende sundhedsmæssige forholdsregler. Som udgangspunkt er det nødvendigt at have et coronapas for at deltage i et arrangement.

Flytning af arrangementer

På grund af de skiftende retningslinjer for kulturelle arrangementer, har vi været nødsaget til at flytte en række planlagte arrangementer. I forbindelse med de flyttede arrangementer gælder samme billet til den nye dato som til det oprindelige arrangement, man beholder blot billetten.

Hver billetkøber får tilsendt en email med information om flytningen. Hvis den nye dato er ubelejlig, kan billetten refunderes inden for en tidsfrist. Hvis det pågældende foredrag er tilgængeligt i en digital version, kan billetten byttes til det digitale foredrag, som man kan se hjemme.

Emails med orientering om arrangementet eller ændringer til arrangementet bliver sendt til den email-adresse, som er oplyst i forbindelse med billetkøbet. Vær opmærksom på, at alt efter hvordan email-systemets spam-filter er indstillet, kan en besked fra os blive sorteret fra som ‘uønsket’. Det betyder, at du ikke ser den i din indbakke, men skal finde den i bakken for ‘spam’ eller ‘uønsket mail’, som det er en god idé at tjekke med jævne mellemrum.

Ellers kontakt os på info@softtalk.dk eller 70701787 for at tjekke status på det arrangement, du interesserer dig for.

Du finder en oversigt over aktuelle foredrag med Lisbeth Zornig her. Hvis du ikke løbende vil tjekke arrangementer her på siden, kan du abonnere på vores nyhedsbrev: Nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din forståelse.