Hvad sker der?

Hos Soft Talk arrangerer vi åbne foredrag, som alle kan deltage i. Som du givet ved, har regeringen siden den 11. marts 2020 vedtaget en række begrænsende forholdsregler for vores færden og hverdag i Danmark på grund af corona-virus. Ingen ved lige nu, hvor længe vi kommer til at leve i en sundhedsmæssig undtagelsestilstand. Imens skal vi passe godt på os selv og hinanden.

Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og påbud om forholdsregler og krav for at vi alle skal være trygge.

Status lige nu er, at kulturelle arrangementer med siddende deltagere ikke må afholdes før tidligst marts 2021. Vi afventer som alle andre nye retninglinjer for tiden efter det. Så snart vi modtager information fra myndighederne, opdaterer vi denne hjemmeside med anvisninger.

Flytning af arrangementer

På grund af de skiftende retningslinjer for kulturelle arrangementer har vi været nødsaget til at flytte en række planlagte arrangementer. I forbindelse med de flyttede arrangementer gælder samme billet, blot på den nye dato.

Hver billetkøber har fået tilsendt en email med information om flytningen. Hvis den nye dato er ubelejlig, kan billetten refunderes. Hvis det pågældende foredrag er tilgængeligt i en digital version, kan billetten byttes til det.

Orientering om flytning og eventuelle andre ændringer bliver sendt til samme email-adresse, som billetten er købt med. Vær opmærksom på, at visse email systemers spam-filtre er indstillet på en måde, så de kan sortere en sådan besked fra som ‘uønsket’. Det betyder, at du ikke ser den i din indbakke, men skal finde den i bakken for ‘spam’ eller ‘uønsket mail’.

Ellers kontakt os på info@softtalk.dk eller 70701787 for at tjekke status på det arrangement, du interesserer dig for.

Flytning eller aflysning af arrangementer:

“Sundhed, selvværd og livskriser” med Lisbeth Zornig Andersen:

Skive Kulturcenter Limfjord den 25. november, 2020, er flyttet til den 27. maj, 2021
Gribskov Kultursal den 8. februar er flyttet til den 7. juni, 2021
Esbjerg Musikhus den 10. februar er flyttet til den 8. juni, 2021
Sønderborg Teater den 24. februar er flyttet til den 19. august, 2021
Thisted Musikteater er flyttet fra den 1. marts (oprindeligt 26. oktober, 2020) til den 16. juni, 2021
Frederikshavn, Det musiske hus, er flyttet fra den 2. marts til den 15. juni 2021
Lemvig den 3. marts (oprindeligt den 27. oktober, 2020) er flyttet til den 17. juni, 2021
Haderslev Harmonien er flyttet fra den 4. marts til den 23. august, 2021
Odense Congress Center er flyttet fra den 11. marts til den 21. juni, 2021

Vi kontakter dig med en velkomstmail med praktiske oplysninger om arrangementet en uge før afholdelse.

Sundhedsmyndighederne anbefaler personer i risikogruppen for corona-virus om at holde sig væk fra større forsamlinger. Der følger dog ingen økonomisk kompensation med anbefalingen. I forbindelse med foredraget “Sundhed, selvværd og livskriser” tilbyder vi derfor mulighed for, at du kan konvertere din billet til den digitale version af foredraget, som du kan se fra en computer hjemme når du vil. Den digitale udgave af foredraget er en forlænget version på 3,5 time i 7 afsnit, som du kan se i dit eget tempo, pause undervejs, spole tilbage eller se helt om igen, hvis du vil og når du vil, lige så mange gange du vil. Det tilbyder vi også, hvis du bare er utryg ved at deltage. Du kan læse mere om den digitale version af foredraget her. Hvis du foretrækker dette alternativ i stedet for det fysiske foredrag, så send en mail til info@softtalk.dk med dit billet-nummer og en besked om, at du ønsker at bytte din billet.

Corona-situationen ændrer sig løbende og skaber usikkerhed om rammer og vilkår, og det betyder, at vi periodevis oplever et stort kommunikationspres. Hvis du står med spørgsmål, så vær sød at have tålmodighed, vi informerer dig så snart vi kan om ændringer i forbindelse med vores arrangementer.

Hvis du ikke løbende vil tjekke her på siden, så kan du abonnere på vores nyhedsbrev – vi sender dig opdateringer, så snart vi har dem: Nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din forståelse, og pas godt på dig og dine derude.