Åbne foredrag

 

Tag med til et foredrag

Hos Soft Talk arrangerer vi åbne foredrag, som alle kan tage med til.

Du kan se en række aktuelle foredrag med Lisbeth Zornig Andersen her.

 

Corona-virus

Statsminister Mette Frederiksen har varslet nye forholdsregler for vores færden og hverdag i Danmark på grund af corona-virusen. Du kan følge en løbende opdatering om virusen for eksempel her: Coronavirus: Alt om udviklingen, symptomer og behandling. Vi kommer alle til at leve med corona-virus i den kommende tid. Ingen ved, hvor længe. Samtidig skal livet gå videre, som statsministeren sagde, mens vi passer godt på os selv og hinanden.

Vi følger i forbindelse med vores arrangementer myndighedernes anbefalinger og påbud. Senest har regeringen indført et – i øvrigt historisk – forbud mod at samles over 10 personer. Dette forbud efterfulgte et tidligere påbud om ikke at samles over 100 personer, som igen efterfulgte et påbud om ikke at samles over 1.000 personer. Alle vores arrangementer er indendørs og har flere end 100 deltagere. Vi valgte allerede før regeringens påbud at flytte alle vores arrangementer i marts til en ny dato – samme sted, samme tidspunkt, samme foredrag. Den enkelte billetkøber er blevet tilsendt email om dette. Hvis du ikke har modtaget den, så tjek gerne dit spam-filter.

Flytning af arrangementer: “Sundhed, selvværd og livskriser” med Lisbeth Zornig Andersen i

Silkeborg den 18.3. er flyttet til den 1.10.
Hjørring den 19.3. er flyttet til den 2.9.
Nyborg den 23.3. er flyttet til den 7.9.
Haderslev den 24.3. er flyttet til den 24.9.
Esbjerg den 26.3. er flyttet til den 14.9.
Nørrebro i København den 31.3. er flyttet til den 31.8.

Vordingborg den 20.4. er flyttet til den 6.10.
Skanderborg den 21.4. er flyttet til den 27.8.
Aalborg den 22.4. er flyttet til den 26.8.
Kolding den 27.4. er flyttet til den 23.9.
Sønderborg den 28.4. er flyttet til den 3.9.
Aarhus den 30.4. er flyttet til den 28.9.

Alle arrangementer er uændrede, ‘blot’ med ny dato. Din billet er automatisk overflyttet til den ny dato. Du skal blot selv notere den i din kalender eller på billetten. Hvis den nye dato ikke fungerer for dig, så refunderer vi billetten, skriv blot til info@softtalk.dk eller ring til os på 70701787.

Der er rigtig mange, der i de her dage er i tvivl om, hvad der skal ske. Det er vi naturligvis også og afventer som alle andre yderligere meldinger fra myndighederne. Usikkerheden skaber et enormt kommunikationspres. Hvis du har spørgsmål, så vær sød at have tålmodighed, vi informerer dig så snart vi ved, om der sker ændringer i forbindelse med vores aktiviteter, og besvarer alle henvendelser så hurtigt, vi kan.

Lige nu kan vi ikke sige, hvornår der er nye foredrag, den bedste måde for dig at følge med, hvis du vil, er at abonnere på vores nyhedsbrev, så kommer der oplysninger, når vi har dem: Nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din forståelse, og pas godt på dig og dine derude.