Foredrag om trivsel og sundhed – digitalt live

Nedlukningen af samfundet på grund af corona-epidemien har alvorlige konsekvenser fysisk og mentalt. Forskere advarer om, at kommer danske skolebørn ikke i form igen, kan det føre til en lang række livsstilssygdomme senere i livet. I gennemsnit – og det er et gennemsnit – har de taget 7,6 kilo på under lockdown. Danske psykologer ser samtidig en stærk stigning i corona-relateret angst.

Regeringen har sammen med en række andre partier af samme årsag taget initiativ til en række indsatser frem mod sommeren 2021, som har til formål at styrke skoleelevernes trivsel og faglig niveau – altså evnen til at præstere under de mentale og fysiske udfordinger, som lockdown medfører. Skolerne har i den forbindelse fået tilført ressourcer til blandt andet supplerende undervisning til eleverne konkrete behov.

Vi har næppe på noget andet tidspunkt haft så meget brug for inspiration og konkrete råd til, hvordan vi mestrer mental og fysisk trivsel. Soft Talk arrangerer i den forbindelse motivationsforedrag for elever – og lærere – til at håndtere netop den mentale og fysiske trivsel.

Lisbeth Zornig Andersen fortæller i sit populære foredrag “Sundhed, selvværd og livskriser – eller Tigerdyrskuren” om, hvordan man med lette, konkrete tiltag kan finde glæden i modgang og genvinde mentalt overskud, og samtidig sikre en sund og stærk krop, og i processen indskrænke livvidden.

Rolf Eggert – kendt fra populære tv-serie “En eks-rocker rydder op” på TV2 – fortæller i sit foredrag “Tager du dig selv alvorligt, mand?” hvordan man kan tage et opgør med usunde og selvdestruktive vaner og erstatte dem med en sund og energigivende livsstil. Han har testet og afprøvet en stor vifte af metoder og muligheder, erfaringerne deler han med dig.

Du kan engagere begge foredragsholdere til at holde et digitalt live foredrag via Zoom eller Teams for netop din målgruppe, så det bliver en fælles oplevelse og inspiration, der kan danne grundlag for samtaler og tanker og indsatser. Foredragsholderne har erfaring med at tilpasse foredragene til udskoling, ungdomsuddannelserne, de videregående uddannelser og naturligvis arbejdspladserne.

“Vores elever var meget begejstrede for et ærligt og super motiverende foredrag. Lisbeth gav dem nogle meget konkrete forslag til, hvordan de kunne opnå en bedre sundhed og større livsglæde.”

Ulla-Britt Sandfeld, Tandafdelingen, Herningsholm Erhvervsskole

Tag fat i os for at høre, om vi kan hjælpe dig med netop dit behov. Kontakt Mikael Lindholm på 20409526 eller mikael@softtalk.dk.

You may also like

Leave a comment