Oplysning om corona-virus

Statsminister Mette Frederiksen har varslet nye forholdsregler for vores færden og hverdag i Danmark på grund af corona-virusen. Du kan følge en løbende opdatering om virusen for eksempel her: Coronavirus: Alt om udviklingen, symptomer og behandling. Som situationen ser ud nu, kommer vi alle til at leve med corona-virus i den kommende tid. Ingen ved, hvor længe. Samtidig skal livet gå videre, som statsministeren sagde, mens vi passer godt på os selv og hinanden.

Vi følger i forbindelse med vores arrangementer myndighedernes anbefalinger og påbud. Situationen påvirker en række af vores arrangementer, da der er udstedt forbud mod forsamlinger. Vi opdaterer løbende ændringer på vores hjemmeside her. Hvis du har en billet til et af vores arrangementer, så får du en email i tilfælde af ændringer. Hvis du ikke senest dagen før et arrangement har modtaget en email, så tjek gerne først dit spam-filter, ellers er du velkommen at skrive til info@softtalk.dk eller ringe til os på 70701787.

Der er rigtig mange, der i de her dage er i tvivl om, hvad der skal ske. Det er vi naturligvis også og afventer som alle andre yderligere meldinger fra myndighederne. Usikkerheden skaber et enormt kommunikationspres. Hvis du har spørgsmål, så vær sød at have tålmodighed, vi informerer dig så snart vi ved, om der sker ændringer i forbindelse med vores aktiviteter, og besvarer alle henvendelser så hurtigt, vi kan.

Pas på dig selv og dine derude.

You may also like

Leave a comment