“Sundhed, selvværd og livskriser” – nu som video-foredrag

Du kan nu opleve Lisbeth Zornigs populære foredrag “Sundhed, selvværd og livskriser – eller Tigerdyrskuren” som online video-foredrag. Du får 3,5 times foredrag i 7 praktiske afsnit, som du kan købe og se i dit eget tempo, pause undervejs, spole tilbage eller se helt om igen, hvis du vil og når du vil.

I foredraget fortæller Lisbeth om sin egen personlige rejse mod et sundere liv i mere overskud og balance. Det er en rejse, som kan virke uoverskuelig, især hvis man er presset og stresset, ude af form og i mentalt underskud, mens økonomien strammer. Men det behøver det ikke at være. Lisbeth Zornig fortæller om sine egne simple teknikker og tilgange, der har givet hende et bedre helbred, stærkere krop, psykisk overskud og større livsglæde. Hun kalder det Tigerdyrs-kuren.

Du finder foredraget her på websiden zoul.dk – eller Zoul by Soft Talk, som vi kalder den. Der vil Lisbeth i øvrigt fremover samle bidrag også fra andre, der beskæftiger sig med sundhed, selvværd og livsmestring, ligesom hun løbende selv poster blogs med tips og tricks.

Du kan klikke på videoen her og se en smagsprøve.

Du kan læse mere om hele foredraget lige her.

Måske har du allerede hørt Lisbeths foredrag, måske har du lyst til at genhøre det – eller måske har du lyst til at anbefale det til andre? I så fald kan du dele denne side nederst til én, du tænker kunne have gavn af foredraget. Man kan se hele Afsnit 1 gratis, så ingen køber katten i sækken, så at sige.

“Dette er helt nyt for mig, hvis du gør brug af muligheden, så meld gerne tilbage om, hvad du synes. Jeg håber virkelig, at dette online-foredrag er noget, du kan bruge i de her skøre corona-tider, mens vi venter på, at verden normaliserer sig,” siger Lisbeth Zornig.

You may also like

Leave a comment