Zornig udgiver bog om livsmestring

Lisbeth Zornig Andersen udgiver en ny bog om livsmestring – om hvordan man kan opnå sundhed, velvære og livsglæde, eller et liv i balance.

Det kan virke uoverskueligt at ændre livsstil, hvis man er presset og stresset, ude af form og i mentalt underskud, mens økonomien strammer. Men det behøver det ikke at være. Lisbeth Zornig fortæller i “Zornigkuren” om sine egne simple teknikker og tilgange, der har hjulpet hende til et bedre helbred, stærkere krop, psykisk overskud og større livsglæde – trods en livskrise og skeletter i bagagen, der kan vælte de fleste.

Lisbeth Zornig Andersen har pløjet over 5.000 sider litteratur og forskning igennem om kost, motion og mindfulness , og testet de mange og nogle gange modstridende råd på sig selv. Resultaterne har været overraskende positive: Lavere body-age, bedre søvn, mere energi, sundere hud, hurtigere heling, mental balance.

“Jeg ville ønske, at jeg havde vidst, hvad jeg ved nu, da jeg var yngre. Jeg har som mange andre drevet rovdrift på mig selv uden at ænse, hvad kroppen og sindet har brug for, hvis vi skal leve længe og nyde livet, mens vi lever. Det har jeg gjort noget ved, og den viden deler jeg nu med andre,” siger Lisbeth Zornig Andersen.

Hun gør samtidig op med livsforsagende kure, der kræver afsavn og ofre, eller tilbyder snuptagsløsninger.

“Jeg er overrasket over, hvor mange ofte helt modsatrettede råd og anbefalinger man finder, når man søger svar på sund livsstil. Det er lidt af en jungle, man skal navigere i, hvor der bliver råbt fra alle sider. Jeg har forsøgt at finde ind til kernen af den viden, der er, hvor det altså også handler om at nyde livet, så det ikke bliver en straffelejr at leve i. Dybest set handler det om at forstå, hvordan vi som mennesker er bygget til at fungere, og hvornår vi gør ting, der går imod naturens programmering. Det har været en fascinerende rejse for mig. Jeg håber, at jeg kan hjælpe andre på en tilsvarende rejse,” siger Lisbeth Zornig Andersen.

Bogen udkommer på Gyldendals Forlag og kan forudbestilles her.

You may also like

Leave a comment