Foredrag med Lisbeth Zornig Andersen

Lisbeth Zornig Andersen er en af Danmarks mest populære foredragsholdere og holder jævnligt foredrag landet over. Her kan du se en oversigt over foredrag i 2021. Alle foredrag bliver naturligvis afholdt under hensyntagen til alle gældende sundhedsregler for at sikre en tryg oplevelse for alle. Listen bliver løbende opdateret. Du kan holde dig orienteret ved at abonnere på vores nyhedsbrev eller løbende tjekke her.

8. februar – Gribskov Kulturhal 

10. februar – Musikhuset Esbjerg

24. februar – Sønderborg Teater

1. marts – Thisted Musikteater

2. marts – Det musiske hus i Frederikshavn

3. marts – Lemvig Kultur- og Idrætscenter

4. marts – Harmonien i Haderslev

11. marts – Odense Congress Center

15. marts – Kulturværftet Helsingør

4. maj – Kulturhus Inside Hammel

5. maj – Event Jammebugt

6. maj – Messe C Fredericia

25. maj – Centralværkstedet i Aarhus

26. maj – Skærbækcenteret 

27. maj – Kulturcenter Limfjorden Skive

31. maj – Musikteatret Holstebro

 

Foredraget “Sundhed, selvværd og livskriser – eller Tigerdyrskuren”

Lisbeth Zornig Andersens foredrag “Sundhed, selvværd og livskriser – eller Tigerdyrskuren” er meget populært over hele landet. Lisbeth fortæller i foredraget om, hvordan hun efter en livskrise arbejdede fokuseret i et år med sit eget fysiske og mentale velvære. Hun tabte sig 10 kilo, fik skåret 15 år af sin body-age, begyndte at sove godt, fik energien tilbage og – som hun siger – skinnende hud og længere øjenvipper. Hun fortæller i foredraget, hvad hun gjorde, og hvordan også du kan skabe et sundere og gladere liv med Lisbeths simple og konkrete råd, hvor hun blandt andet taler om tarmens vigtige tarmbakterier, antiinflammation, sex, mad, søvn og meget mere, som kan forøge din mentale og fysiske sundhed.

I denne video fortæller Lisbeth om sin rejse.

Her er hvad nogle foredragsdeltagere siger:

“Foredraget er et af de bedste, jeg har overværet om sundhed og livsstil. Netop dét, at Lisbeth ikke er ernæringsekspert, tager det et sted hen, hvor det for alvor bliver inspirerende. Hun breder en vifte af forskellige muligheder og informationer ud, så vi tilhørere kan samle dét op, der siger os noget, og som giver mening for den enkelte at gå videre med selv.”

“Tak for et overvældende og godt foredrag – og tak for sparket i r…. For at jeg igen tænker på at gøre mig umage med mit liv på alle fronter. Skal have dine råd ind i min hverdag med det samme.”

“Det var lykkedes mig at ‘slæbe’ min mand med, trods en del skepsis fra hans side, som heldigvis blev gjort til skamme. Mange tak – det var en rigtig god oplevelse.” 

“Det var en kæmpe oplevelse, og hvor fik jeg dog meget med hjem. Du forstod at formidle på en utroligt interessant, medlevende og nytænkende måde. Tak for et fantastisk foredrag.” 

“Jeg har mødt rigtig mange behandlere – både alternative og i hospitalsregi. De har alle prøvet at hjælpe, men det trænger ikke helt ind der, hvor det gør den store forskel. Lisbeths måde at “undervise” på rammer plet, kan jeg mærke. Det går lige i hjertet.”

“Det er ikke fordi jeg ikke før har hørt om sundhed og sagt til mig selv, at NU spiser jeg altså de der grøntsager og dropper de forarbejdede fødevarer og passer min motion og søvn. MEN, denne gang blev jeg inspireret og ikke moraliseret, og denne gang blev det formidlet af et menneske, jeg har føler mig tryg ved og som jeg kan føle ligheder ved. Så tak for et fantastisk foredrag.”

“Det var et uovertruffent, super duper dejligt foredrag… ELSKER HENDE! Hun gør ikke tingene mere svære, end de kan være i forvejen – og det elsker jeg.”

 

Digitalt foredrag

Foredraget “Sundhed, selvværd og livskriser – eller Tigerdyrskuren” er også tilgængeligt i en digital online-version, som du kan se på en computer eller iPad hjemme. Den digitale udgave af foredraget er en forlænget version på 3,5 time i 7 afsnit, man kan se det i sit eget tempo, pause undervejs, spole tilbage eller se helt om igen, hvis og når man vil. Læs mere om den mulighed her.

Du kan også se andre foredrag med Lisbeth, f.eks. “Smuk farmor med mormortips” og “Få kontrol over din spisning”.

 

Zornigkuren

Lisbeth Zornig Andersen har samlet sin viden og sine råd om mental og fysisk sundhed og trivsel i bogen “Zornigkuren – Sundhed, selvværd og livsglæde”. I “Zornigkuren” deler Lisbeth sin guide til, hvordan du med enkle råd kan få et sundere liv med højere selvværd og mere livsglæde. Her er, hvad nogle læsere mener:

“En smaddergod bog, med fine tips 👍🏻 Efter kun 2 uger har jeg tabt 2,4 kg ( er jo altid nemmest i starten😀) og mine tarme – og dermed maven har det betydeligt bedre 👍🏻 OG jeg synder stadig, meget mindre dog, men NYDER det desto mere !! Kan virkelig anbefales 👍🏻👍🏻😳 ”

“Fantastisk bog. Pragmatisk og inviterede tilgang til et bedre og sundere liv. Med sjove tips og koncentreret videnskab uden det nogensinde bliver kedeligt. Tak Lisbeth.”

“Skøn bog med masser af god inspiration 👍🏼 Lisbeth skriver på en let forståelig måde og med humor og selvironi.”

“Fuldstændig fantastisk. Et must read. Samler alt hvad der er værd at vide om sundhed og velvære, koger det ned og serverer det i appetitlige og mundrette bidder. Jeg skal både læse den igen og bruge den som opslagsværk. Tak.”

Du kan læse mere om bogen og få fat i den her.

 

Facebook forum

Lisbeth går i dialog med læsere af bogen og foredragsdeltagere på sit Facebook forum om mental og fysisk trivsel. Hvis du vil stille spørgsmål, byde ind med egne erfaringer og viden, og tage del i debatten med andre, kan du ansøge om medlemskab af forumet her: Forum for Lisbeth Zornigs foredrag “Sundhed, selvværd og livskriser”.